29-oktober-20150497-by-beyoutiful-photography

Op wie kies je als je op mij stemt?

Al meer dan 35 jaar woon en werk ik in het mooie Amersfoort. Van huis uit ben ik onderwijskundige en makelaar/taxateur. Ik was 13 jaar gemeenteraadslid voor D66 en nu ben ik onder mijn eigen naam verder gegaan.  De eerste periode met een portefeuille welzijn,zorg, onderwijs, economie en verkeer en in de tweede periode: ruimtelijke ordening, wonen, stedelijk beheer, milieu en duurzaamheid. In de huidige derde periode hield ik mij bezig met Ruimtelijke Ordening, Wonen en Economie. En nu alle portefeuilles als eenmansfractie. Ik ben drie keer met voorkeurstemmen gekozen. Eén van de aller-leukste dingen waar ik mij mee bezig heb gehouden is het project ‘jongeren en politiek’. Door hun ogen ben ik de politiek met een frisse blik gaan bekijken.

Ik ben met veel plezier moeder en oma.

Wat kun je van mij verwachten:
• een warme persoonlijkheid, kritisch en integer.
• een resultaatgerichte (net-)werker met gevoel voor politiek én profilering
• een teamspeler die in staat is om het partijbelang boven eigen belang te stellen.
• een leergierige persoonlijkheid met drive om mijn kennis door te geven en een voorbeeld te zijn voor andere vrouwen.

Wat vind ik belangrijk?

Respect en wederzijds begrip zijn voor mij nu de kernwoorden.Ik wil mij inzetten voor betaalbaar wonen voor iedereen en een leven lang leren!

Goed onderwijs geeft gelijke kansen voor iedereen. Er moet meer rekening worden gehouden met vergrijzing en gevolgen (o.a. op het gebied van huisvesting en gezondheid). Daarvoor heb je een bruisende en dynamische economie nodig. Ik interesseer me voor duurzaamheid in al zijn facetten, het is belangrijk hoe we met het milieu en onze omgeving omgaan zodat onze kinderen ook goed kunnen leven op deze wereld. Eigen verantwoordelijkheid (‘eigen kracht’) en individuele vrijheid zijn belangrijk. Maar als mensen dit niet zelf kunnen regelen moet er een vangnet zijn